Friday, 7 March 2014

Pumpkin ginger bread & chocolate yogurt covered





Cake:
1/2 cup pumpkin puree (NOT pumpkin pie filling)
2 tbs honey
1 large eggs
1 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon vanilla extract
1/2 teaspoon cinnamon
1/2 teaspoon shredded ginger
Pinch nutmeg(optional)
cardamom(optional)
1/2 teaspoon lemon zest

The frosting is pumpkin yogurt dip mix with cocao powder I capture the recipe as below  photo ;) 

Method : 

Blended all cake ingredients and steam 20 mins or bake 180c 30 mins 

After finish take out the cake and spread with the frosting.



ส่วนผสมเค้ก
ฟักทองบด 1/2ถ
น้ำผึ้ง2ชต
ไข่1
ผงฟู1/4ชช
ขิงขูด 1/2ชช
ชินนามอน
เปลือกมะนาว1/2ชช
ส่วนเคลือบคือสูตรเหมือนซอสฟักทองโยเกริต
แต่ผสมผงโกโก้ตามชอบ(สูตรตามภาพ) 
วิธีทำ
ปั่นส่วนผสมเค้ก
นำไปนึ่ง 20นาที หรืออบ 180 องศา30น.(ทดสอบว่าสุกโดยใช้ไม้จิ้ม)
เมื่อสุกนำออกมาเคลือบด้วยซอสโยเกริต




Adapt from :theclothesmakethegirl

No comments:

Post a Comment