Friday, 7 March 2014

Carrot cake overnight oat




-1/2 cup grated carrots

-1 cup almond milk (or coconut milk)

-1 tbs shredded coconut

-dash cinnamon

-dash vanilla

-1/2 cup regular oats

-1 Tbs date paste (or any sweetener)

-1 Tbs flaxseed meal (optional)

-1/8 tsp ginger (optional)

-1 Tbs chopped cashew (optional)

-1 Tbs raisins (optional)

mix everything leave in a container overnight in the fridge

in the morning bake 180c for 20-25 mins!

 

-แครอทขูด 1/2 ถ

-นมอัลมอน(หรือนมอย่างอื่น) 1 ถ

-มะพร้าวขูด 1 ชต

-ชินนามอน

-วานิลา

-ซอสอินทราพลัม(หรือ น้ำตาลมะพร้าว) 1 ชต.

-โอ๊ต 1/2 ถ

ส่วนด้านล่างนี่ ถ้าไม่มีไม่ต้องใส่ก็ได้ค่ะ

-ขิง 1/8 ชช

-ผงแฟล็ก (ไม่ใส่ก็ได้ )1 ชต

-มะม่วงหิมพาน 1ชต

-ลูกเกด(ไม่ใส่ก็ได้) 1 ชต

ผสมทุกอย่างและแช่ตู้เย็นไว้ค้างคืน

เช้ามาอบ  180c เป็นเวลา 20-25 นาที เสร็จ!

No comments:

Post a Comment