Friday, 14 March 2014

Pumpkin coconut ice cream






Pumpkin coconut ice cream 
-pumpkin purée 1 c
-coconut milk 1c
-raw honey 1/2 c(this is too sweet for me already u may adjust to ur like)
Mix everything and let it sit in the freezer 
Use fork to stir every 30-40 mins for 3-4 times 
And it's done! 
If u wanna keep for eating later u can keep in the freezer 
And bring it out 10-20 mins before serve! 
ไอศกรีม ฟักทองกะทิ
-ฟักทองบด 1ถ
-กะทิ 1ถ
-น้ำผึ้ง 1/2ถ(ปริมาณเท่านี้หวานมากไปสำหรับบุศแล้ว ลองปรับให้เข้ากับตัวเอง)
นำทุกอย่างมาผสมรวมกัน
ใส่ภาชนะนำเข้าตู้เย็นช่องแข็ง
tip : ถ้าอยากให้ไอศรีมเนียนๆ ก็เปิดออกแล้วขูดๆคนๆทุกๆ30-40นาที 3-4ครั้งแต่นี้ทานได้แล้วค่ะ

แต่ถ้าจะปล่อยทิ้งไว้ในตู้เย็น
ก่อนเสริฟ์ นำออกมาตั้งไว้10-15นาที 
ตักทานได้เลยค่ะ


No comments:

Post a Comment