Pumpkin coconut ice cream
-pumpkin purée 1 c
-coconut milk 1c
-raw honey 1/2 c(this is too sweet for me already u may adjust to ur like)
Mix everything and let it sit in the freezer
Use fork to stir every 30-40 mins for 3-4 times
And it's done!
If u wanna keep for eating later u can keep in the freezer
And bring it out 10-20 mins before serve!
ไอศกรีม ฟักทองกะทิ
-ฟักทองบด 1ถ
-กะทิ 1ถ
-น้ำผึ้ง 1/2ถ(ปริมาณเท่านี้หวานมากไปสำหรับบุศแล้ว ลองปรับให้เข้ากับตัวเอง)
นำทุกอย่างมาผสมรวมกัน
ใส่ภาชนะนำเข้าตู้เย็นช่องแข็ง
tip : ถ้าอยากให้ไอศรีมเนียนๆ ก็เปิดออกแล้วขูดๆคนๆทุกๆ30-40นาที 3-4ครั้งแต่นี้ทานได้แล้วค่ะ
แต่ถ้าจะปล่อยทิ้งไว้ในตู้เย็น
ก่อนเสริฟ์ นำออกมาตั้งไว้10-15นาที
ตักทานได้เลยค่ะ
No comments:
Post a Comment