Monday, 7 April 2014

Papaya yogurt ice cream


I made papaya yogurt for this week! If you love papaya , try this! It's good way to stop yourself not to buy ice cream outside! It's load of sugar!!!if u are vegan u can substitute with coconut yogurt instead .. But I can't find in singapore ! 
Here is the recipe(adapted from  laylita.com):
1 medium papaya(peeled and diced) 
2 banana
2 c Greek yogurt
1/4 c raisins(soak)
1 orange juice 
1/4 c honey ( to taste) 
Direction :
Ice cream maker method - follow the instruction 
Blender method - Blend everything keep in the freeZe , stir every 40-60 mins for few times before serve if it's too hard just bring it out and leave in room temperature for 20 mins 
Scoop and nom nom
Keep update on my page: 
Www.facebook.com/healthylivingbybud
ใครชอบทานมะละกอบ้าง
ห้ามพลาดเลยย 
ไอศรีมมะละกอโยเกริต ไอศรีมของบุศสำหรับอาทิตนี้ อิอิ(บุศติดทานไอศรีมค่ะ)
ถ้าใครไม่ทานนมวัวก็ทานโยเกริตกะทินะคะ(ถ้าหาได้) แต่บุศหาไม่ได้ ไม่มีทางเลือก55 
สูตรก็
มะละกอ1ลูกกลาง
กล้วย 2ลูก
น้ำส้ม 1ลูก
ลูกเกด 1/4ถ(แช่น้ำให้นิ่ม)
กรีกโยเกริต 2ถ
น้ำผึ้งปริมาณตามชอบ
ถ้ามีเครื่องทำโอศรีมก็ตามวิธีทำของเครื่อง
ถ้าเครื่องปั่นก็ปั่นแล้วเก็บในช่องแข็ง คอยคนทุกๆ 40-60นาที 2-3รอบ 
แค่นี้ก็จะได้ไอศรีมเนื้อเนียนๆ
ก่อนทานถ้าแข็งๆก็นำออกมาตั้งทิ้งไว้20นาที จะตักรับประทานได้พอดีค่ะ 
แหม ดูส่วนผสมคงไม่ต้องบอกนะคะว่า ทานแล้วคงเข้าห้องน้ำสบาย😁😁😁

No comments:

Post a Comment